GS Göteborg - Tidigare år Det finns inga tillgängliga konstverk i den här kategorin

Underkategori

 • Alberto Ramirez (LEG):...

  Alberto Ramirez (LEG)
  Göteborg: 22/4-8/5   ​Varmt välkomna till två olika färgsprakande utställningar med Alberto Ramirez (LEG) på Galleri Scandinavia. 

  Förhandsvisning i Göteborg fredagen den 22/4 kl 18:00 - 21:00

  Berzeliigatan 14
  031-202480
  Hakan@galleriscandinavia.se

 • Christine Kwarnmark I...

  Christine Kwarnmark

  "Horses & Art"

  24/3 - 1/4


  Ett stenkast från de internationella hästtävlingarna visar Galleri Scandinavia Göteborg stolt upp Christine Kwarnmarks fantastiska måleri. Med hästar i fokus fångar Christine sin passion och sitt kunnande om hästar i ett otroligt härligt måleri. 
  Varmt välkomna!

  Öppettider:
  Torsdag -Fredag 24-25/3
  14:00 – 18:00

  Lördag 26/3
  11:00-18:00

  Sön-Mån 27-28/3
  13:00 – 18:00

  Tis-fre 29/3 – 1/4
  11:00 – 18:00


  Berzeliigatan 14
  41253 Göteborg

  Hakan@galleriscandinavia.se
  Daniel@galleriscandinavia.se

  Håkan Lindblom
  '0708-202481
 • Introduktion 2015 7-21...

  Introduktion 2015

  7/11- 21/11

  Vartannat år arrangerar Galleri Scandinavia utställningen "Introduktion"

  En utställning där vi visar de konstnärer vi börjat samarbeta med de senaste två åren. 

  Den här gången visar vi en otroligt härlig blandning av måleri. 

  Camilla Pyk - Måleri
  Christine Kwarnmark 
  John Ma
  Lisa Larsson

 • Bingo Rimér I XXX I...

  Bingo Rimér

  26 september - 17 oktober

  Bingo Rimér är Sveriges mest kända och ökända fotograf. Strippor, Hells Angels, droger, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är alla ingredienser i Bingos liv. Men trots att han alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör, en erkänt skicklig fotograf och spektakulär konstnär. 

  Det var på gymnasiet som Bingo insåg, efter att fått en femma i bild att det var hans kreativa talang som skulle ta honom långt. Att måla var en passion och längtan efter få uttrycka sig i bild blev stark och tog honom till Stockholm. Med sensuella bilder på bl.a Carolina Gynning, Victoria Silvstedt och Hannah Graaf som Bingo dessutom upptäckte blev han ett känt namn i hela Sverige.


  Efter ett par år i fotobranshen började Bingo kombinera sina välkända bilder med sin passion för färg och form. För att maximera sin kreativitet så jobbar han även med bilderna först i Photoshop. Det finns dock vissa regler. Grundbilden måste vara hans egen, och arbetet i Photoshop är obligatoriskt för att addera grafiska element. När bilden sedan printas på canvas och spänns upp på ram, eller trycks på metall, så målar Bingo med akrylfärg eller spray. 

  Man kan tycka vad man vill om Bingo Rimér, men man har aldrig tråkigt i hans sällskap – Kom och träffa konstnären på vernissage så förstår du varför.

 • Kalasutställning!...

  Anknytning till
  Göteborg!


  Under Göteborgs kulturkalas firar vi västsvensk konst genom att visa en blandad samling verk av konstnärer med anknytning till Göteborg

  Med urgöteborgska konstnärer till internationella som skildrar göteborg i olika stilar och uttryck visar vi en bred mix av av vad vår stad har att erbjuda!

  Varmt Välkomna!

 • Introduktion Jonas...