Caroline Tamm

Caroline Tamm (1978- )

Caroline Tamm
​​
Caroline Tamm arbetar huvudsakligen med måleri. Hennes lust att skapa nytt syns verkligen i den förändring hon har gjort i sitt konstnärliga arbete. Från att ha målat på ett tydligt och väldigt lättillgängligt sätt där figurer och färger har följt rena linjer, har hon gått över till mer abs...

Caroline Tamm (1978- )

Caroline Tamm
​​
Caroline Tamm arbetar huvudsakligen med måleri. Hennes lust att skapa nytt syns verkligen i den förändring hon har gjort i sitt konstnärliga arbete. Från att ha målat på ett tydligt och väldigt lättillgängligt sätt där figurer och färger har följt rena linjer, har hon gått över till mer abstrakta målningar där mötet mellan känsla, färg och form fångas på ett lustfyllt sätt.

Ibland är budskapet det viktigaste, ibland är det stämningen men oftast är det dynamiken i färgen och formen som uppslukar henne i hennes skapande. 

Efter sin gymnasiala utbildning studerade hon "Stora konstutbildningen" på folkuniversitetet och fortsatte sedan i lära hos den nu framlidne konstnären Åke Arph. 

Glädjen i att måla kvinnomotiv har funnits där i alla år. 

Caroline arbetar även som mäklare på Eklund Stockholm New York och hennes konst och atelje har visats i bland annat tv-programmet "Toppmäklarna" 

Vi på Galleri Scandinavia Stockholm är oerhört glada att ha börjat arbeta med Caroline och hennes konst. Känslan och det fantastiskt upplyftande intrycket när man tittar på hennes målningar håller i sig konstant och lyfter de flesta väggar.
2016 2 Juli-23 Juli, Galleri Artyfact Båstad
2016 Livrustkammaren, kungliga slottet
2016 Nio Rum - Normal is boring
2013 Tranan - Superbia
2007 Godthem - Dollhouse people
2006 Le café sturegallerian
2005 Iqube
2005 Café opera - Kalenderflickor
2003 Laroy
Mer

Caroline Tamm Det finns 2 konstverk.

Underkategori

Visar 1 - 2 of 2 konstverk

Följ oss på Facebook!

Taggar