Caroline Tamm
Caroline Tamm

Caroline Tamm arbetar huvudsakligen med måleri. Hennes lust att skapa nytt syns verkligen i den förändring hon har gjort i sitt konstnärliga arbete. Från att ha målat på ett tydligt och väldigt lättillgängligt sätt där figurer och färger har följt rena linjer, har hon gått över till mer abstrakta målningar där mötet mellan känsla, färg och form ...

Caroline Tamm arbetar huvudsakligen med måleri. Hennes lust att skapa nytt syns verkligen i den förändring hon har gjort i sitt konstnärliga arbete. Från att ha målat på ett tydligt och väldigt lättillgängligt sätt där figurer och färger har följt rena linjer, har hon gått över till mer abstrakta målningar där mötet mellan känsla, färg och form fångas på ett lustfyllt sätt.


Ibland är budskapet det viktigaste, ibland är det stämningen men oftast är det dynamiken i färgen och formen som uppslukar henne i hennes skapande. 

Efter sin gymnasiala utbildning studerade hon "Stora konstutbildningen" på folkuniversitetet och fortsatte sedan i lära hos den nu framlidne konstnären Åke Arph. 

Glädjen i att måla kvinnomotiv har funnits där i alla år. 

Caroline arbetar även som mäklare på Eklund Stockholm New York och hennes konst och atelje har visats i bland annat tv-programmet "Toppmäklarna" 

Vi på Galleri Scandinavia Stockholm är oerhört glada att ha börjat arbeta med Caroline och hennes konst. Känslan och det fantastiskt upplyftande intrycket när man tittar på hennes målningar håller i sig konstant och lyfter de flesta väggar.
Mer

Caroline Tamm Det finns 22 konstverk.

Visar 1 - 22 of 22 konstverk