Charlotte Olsson | 9-18 feb 2018 | "Mindful and groovy"

"Mindful and groovy"

Klicka här för att OSA till förhandsvisningen den 9:e feb

Bakom Charlotte Olssons glädjefyllda målningar ligger ett viktigt budskap gömt. Det handlar om att ta vara på det som redan finns och vara varsam om jordens resurser. Av gamla spetsar, broderier och annat återvunnet material skulpterar hon på gamla ramar. Av respe...

"Mindful and groovy"

Klicka här för att OSA till förhandsvisningen den 9:e feb

Bakom Charlotte Olssons glädjefyllda målningar ligger ett viktigt budskap gömt. Det handlar om att ta vara på det som redan finns och vara varsam om jordens resurser. Av gamla spetsar, broderier och annat återvunnet material skulpterar hon på gamla ramar. Av respekt för det återvunna material som Charlotte skapar av gör hon endast original–aldrig några tryck eller kopior. Så om du har ett konstverk av Charlotte kan du vara säker på att det är exklusivt endast för dig.

 

Hennes konst finns representerad i både privata och officiella samlingar. Charlotte har tidigare ställt ut på Europarådet för mänskliga rättigheter, I Strasbourg, Hollywood Road Gallery i London, Decorative Art Fair i London,TheGallery på Gothia Towers i Göteborg,etc.

 

Charlotte brinner för välgörenhet och har donerat många tavlor som auktionerats ut. Flera gånger har slutsumman landat över 100.000SEK.

This is mindful and groovy art for your playful senses!

Mer

Charlotte Olsson | 9-18 feb 2018 | "Mindful and groovy" Det finns 3 konstverk.

Visar 1 - 3 of 3 konstverk